Contact

Contact

Pentru a stabili o programare, poți utiliza formularul de contact alăturat sau numărul de telefon/adresa de e-mail indicate mai jos. Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp.

contact direct
Your message has been submitted.
I will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.
FAQs

Întrebări frecvente

Care sunt ONORARIILE practicate?

Onorariile nu pot fi prestabilite. Ele se estimează în principal în funcție de complexitatea, durata sau noutatea problemei clientului. De regulă, onorariul se comunică numai după furnizarea documentelor necesare pentru studiu. Studiul documentele se poate factura separat, în funcție de volumul lor. Pentru mai multe detalii, consultă secțiunea „Onorarii”.

Dacă apelez la avocat, voi obține un rezultat sigur?

În primul rând, vei obține un răspuns calificat. Rezultatul, depinde de problema juridică a cărei rezolvare o dorești. În cazul unui proces, avocatul are numai obligații de mijloace și NU poate garanta atingerea unui anumit rezultat. Soluția unui proces se află întotdeauna numai în mâinile judecătorului.

CUM PLĂTESC ONORARIUL PENTRU CONSULTANȚĂ ONLINE?

Plata se efectuează prin transfer bancar, în avans, în contul bancar indicat în e-mailul de recepționare a formularului de contact, la telefon sau Whatsapp. După efectuarea plății vei primi un email de confirmare alături de toate celelalte detalii ale programării.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE ONLINE?

Vei afla după contactarea avocatului prin intermediul formularului online, telefon sau e-mail. De regulă, un onorariu de avocat online este mai accesibil decat un onorariu plătit la un cabinet de avocat fizic. Primele 10  minute de discuție telefonică sunt gratuite.

POT OBȚINE O CONSULTAȚIE ONLINE?

Da, poți opta să porți discuția cu avocatul intermediul aplicației Zoom sau Whatsapp. Este indicat să ai o conexiune bună la internet și o cameră web funcțională.

CÂt de mult va dura soluționarea cazului meu?

Durata depinde în general de mai mulți factori. Dacă se dorește un serviciu de consultanță ( de exemplu redactarea politicii GDPR), durata se calculează în timpul necesar pentru studiu și redactare. Dacă se dorește asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată, procesul poate dura de la câteva luni la câțiva ani.

NU AI GĂSIT RĂSPUNSUL DORIT?

Contactează-mă și obține lămuriri.

locaȚie

Vă aștept la biroul meu din Timișoara

Timisoara

Strada Eugeniu de Savoya, nr. 9, ap.11

avocat@ioanabivolaru.ro
0757 221 139

Urmărește-mă pe social media