Practice Areas

Domenii de practică


Dreptul SOCIETĂȚILOR COMERCIALE

Înmatriculare, modificare acte constitutive, consultanță, asistență și reprezentare juridică  în legătură cu activitatea societății comerciale, etc.

Află mai multe

Drept contractual

Redactare termeni și condiții pentru website-uri, politici de confidențialitate, de garanție a produselor, de retur, redactarea, negocierea și adaptarea  contractelor, etc.

Află mai multe

TranzacȚii imobiliare

Consulanță juridică în legătură cu oportunitatea unui anumit demers ( construcție/ vânzare/ cumpărăre/închiriere, identificarea de eventuale riscuri

Află mai multe

Proprietate intelectualĂ

Înregistrare a mărcilor la nivel național (OSIM), comunitar (EUIPO) și internațional (WIPO), Întocmire documentație și asistență  în etapa prealabilă încheierii contractelor..

Află mai multe

TEHNOLOGIA BLOCKCHAIN ȘI TRANZACȚII CU CRIPTOMONEDE

Consultanță privind tratamentul fiscal al tranzacțiilor cu criptomonede, asistență și reprezentare juridică în relația cu băncile, procedura de autorizare a platformelor de  crypto exchange, etc.

Află mai multe

DREPTUL ASIGURĂRILOR

Consultanță privind situații izvorâte din încheierea contractelor de asigurări tip RCA, CASCO, asigurări privind pachete de servicii turistice, asigurări de viață.

Află mai multe

PROTECȚIA DATELOR cu caracter personal

Consultanță juridică în materia drepturilor și obligațiilor reglementate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal (notă de informare, formulare de consimțământ, acorduri între operatori)..

Află mai multe

Drept administrativ ȘI fiscal

Servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică în relația cu instituțiile/autoritățile publice ( primării, consilii locale/județene, prefecturi, direcții fiscale, case de asigurări sociale, ministere, etc).

Află mai multe

Drept civil

Consultanță, asistență și reprezentare juridică privind situația juridică izvorâtă dintr-un contract, producerea unui prejudiciu cum ar fi pierderea unei sume de bani sau un accident, etc.

Află mai multe

Obțineți o programare

Cabinetul de avocat este deschis publicului de luni până vineri, în intervalul 9-17:00. Pentru programări, ne puteți contacta la numărul de telefon 0757 221139, la adresa de e-mail : avocat@ioanabivolaru.ro sau prin completarea formularului disponibil pe website.