About Me

Experiența de avocat

Ioana Bivolaru este un avocat cu experiență în multiple domenii, reprezentând de-a lungul timpului clienți în cadrul unor litigii în materie de contencios administrativ și fiscal privind imobile din domeniul public/privat al statului sau unităților administrativ teritoriale, litigii având ca obiect rezoluțiunea sau executarea de contracte civile/comerciale, recuperarea de creanțe din contracte comerciale, creanțe din contracte de asigurare, obținerea de daune morale pentru vătămări suferite în accidente ori pentru prejudicii de imagine.

Doamna Bivolaru deține o considerabilă experiență și în relația cu Oficiul Registrului Comerțului, operând de-a lungul timpului nenumărate înmatriculări sau modificări pentru diverse societăți comerciale.
Aria de competență a doamnei avocat se întinde și asupra constituirii de asociații și fundații.

Nu în ultimul rând, prin prisma relațiilor profesionale dezvoltate cu clienți care activează în domeniile HORECA, blockchain, construcții, și marketing/ publicitate, doamna avocat a dobândit o vastă cunoaștere a afacerilor de acest tip, a problemelor cu care se confruntă și a tipului de consultanță de specialitate de care au nevoie.

120+
cazuri de succes
100+
clienti multumiti
15+
companii
5+
ani de experienta
povestea mea

O poveste de pasiune pentru avocatură

Legătura mea cu dreptul a început încă de pe băncile liceului. La vârsta de 16 ani, fiind membru al asociației ARDOR (Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică), am fost selectată pentru a participa la un proces simulat organizat cu ocazia Zilelor Justiției în parteneriat cu Curtea de apel Timișoara. Prin tragere la sorți, am primit rolul de avocat. Astfel, am avut ocazia de a mă documenta pentru primul meu „proces”. Experiența a fost una deosebită.

Am descoperit plăcerea de a cerceta și de a învăța în același timp, urmând să simt bucuria de fi obținut un rezultat bun pentru clientul, pe atunci fictiv.Astfel, privind cu ochi fascinați treptele Palatului Dicasterial din Timișoara, în acele momente mi-am spus „aici îmi voi petrece viața”.

Câțiva ani mai târziu absolveam facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, urmând ca după o serie de examene, să devin avocat.

În prezent sunt 5 ani de când activez în domeniul avocaturii și am ales să militez pentru promovarea aspectelor mai puțin cunoscute publicului larg - prevenția și soluționarea amiabilă ( fără intervenția instanței) a chestiunilor cu potențial litigios.Importanța rolului avocatului în ceea ce înseamnă activitatea de prevenție și soluționare amiabilă a neînțelegerilor se traduce prin fine abilități de strategie, comunicare și negociere.Aceste  atribute conduc spre un rezultat mult mai eficient și rapid comparativ cu tradiționalul proces.

Prin urmare, ca profesionist în domeniu pot să dau un singur sfat: „Consultați avocatul înainte de a lua decizii care vă pot afecta.”

Values

Principii în relația cu clienții

Excelență

Calitatea serviciilor este dată de respectarea unei etici profesionale la standardele cele mai înalte.

încredere

Încrederea este una dintre valorile fundamentale ale relației client-avocat. Fără încredere, succesul este compromis.

Integritate

Integritatea reflecta onestitatea, arătănd o aderare consecventă și fără compromisuri la principii și valori morale și etice puternice.

comunicare

Cheia de acces către soluția de succes stă în comunicarea deschisă a tuturor informațiilor de interes.

experiența clienților

Ce spun clienții despre experiența cu avocatul?

Feedback-ul clientului este motorul îmbunătățirii permanente a calității serviciilor pe care le oferim.

“Colaborarea cu Ioana a fost una dintre cele mai plăcute și profesionale experiențe în ceea ce privește dreptul contractual. Ioana a studiat problema foarte temeinic, iar rezultatul final a fost cea mai bună versiune de contract comercial pe care l-am avut în istoria agenției. Îi mulțumim pentru ajutor și profesionalism."

DALIBOR VASILJEVIC
CEO, RAINFALL BRANDING

“Ioana  este un avocat care m-a făcut să înțeleg fiecare etapă de soluționare a problemei juridice cu care mă confruntam; cu răbdare și într-un limbaj accesibil. A furnizat explicații prompte și clare ori de câte ori am avut nelămuriri. În majoritatea cazurilor, avocații pe care i-am întânit sunt foarte ocupați și nu alocă timp suficient comunicării cu clientul, astfel încât acesta să fie lămurit. Ioana a dat dovadă că stăpânește și latura umană a activității sale și tocmai de aceea afirm cu încredere că profesionalismul o caracterizează în ceea ce face. Mi-a oferit sentimentul de siguranță, deoarece practică o consiliere corectă, orientată către client. "

MIRELA JURGE
CEO, IMDO METALE PROD