John Carter

Servicii juridice în Timișoara

Căutați ajutor pentru rezolvarea unei probleme juridice?
Ne găsiți în Timișoara, strada Eugeniu de Savoya, nr. 9, etaj 2, ap. 11.
Având în spate o bogată expertiză profesională în spețe de drept civil, comercial, administrativ, fiscal și nu numai, vă punem la dispoziție o întreagă gamă de servicii de cea mai bună calitate.

Consultați secțiunea „Arii de practică” și obțineți o programare :
NR. DE TELEFON : 0757 22 11 39
E-MAIL : avocat@ioanabivolaru.ro

I work with top industry clients

Practice Areas

Arii de practică

Dreptul societăților comerciale

Înmatriculare, modificare acte constitutive, consultanță, asistență și reprezentare juridică  în legătură cu activitatea societății comerciale, etc.

Află mai multe

Drept CIVIL/contractual

Litigii civile, redactare termeni și condiții pentru website-uri, politici de confidențialitate, de garanție a produselor, de retur, redactarea, negocierea și adaptarea  contractelor, etc.

Află mai multe

Drept administrativ ȘI FISCAL

Servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică în relația cu instituțiile/autoritățile publice ( primării, consilii locale/județene, prefecturi, direcții fiscale, case de asigurări sociale, ministere, etc).

Află mai multe

Dreptul asigurărilor

Consultanță privind situații izvorâte din încheierea contractelor de asigurări tip RCA, CASCO, asigurări privind pachete de servicii turistice, asigurări de viață.

Află mai multe

PROTECȚIA DATELOR

Consultanță juridică în materia drepturilor și obligațiilor reglementate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal (notă de informare, formulare de consimțământ, acorduri între operatori).

Află mai multe

Drept penal

Vătămări corporale din accidente, infracțiuni de conducere sub influența băuturilor alcoolice, fals informatic, utilizarea nelegală a conturilor de pe rețele sociale, etc.

Află mai multe

Drept civil

Consultanță, asistență și reprezentare juridică privind situația juridică izvorâtă dintr-un contract, producerea unui prejudiciu cum ar fi pierderea unei sume de bani sau un accident, etc.

Află mai multe

Drept contravențional

Asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor de judecată în procedura plângerii contravenționale; anularea sau înlocuirea sancțiunii contravenționale.

Află mai multe

Blockchain și
monede virtuale

Consultanță privind tratamentul fiscal al tranzacțiilor cu criptomonede, asistență și reprezentare juridică în relația cu băncile, procedura de autorizare a platformelor de  crypto exchange, etc.

Află mai multe
Câteva cuvinte despre activitatea noastră

Avocatura este despre oameni.

În cei peste 7 ani de activitate am învățat că succesul depinde în primul rând de stabilirea unei relații bazate pe sinceritate și încredere între client și avocat. Dialogul deschis, timpul și atenția alocate fiecărui caz în parte sunt ingredientele fără de care buna reputație profesională și rezultatele fructuoase nu pot exista.

Ioana bivolaru
avocat

Obțineți o programare

Cabinetul de avocat este deschis publicului de luni până vineri, în intervalul 9-17:00. Pentru programări, ne puteți contacta la numărul de telefon 0757 221139, la adresa de e-mail : avocat@ioanabivolaru.ro sau prin completarea formularului disponibil pe website.

Case Results

Great past results for our clients

No items found.
TESTIMONIALE

Află ce părere au clienții

Cel mai bun mod de a măsura calitatea unui serviciu este feedback-ul clientului mulțumit.

Contact

"Colaborarea cu Ioana a fost una dintre cele mai plăcute și profesionale experiențe în ceea ce privește dreptul contractual. Ioana a studiat problema foarte temeinic, iar rezultatul final a fost cea mai bună versiune de contract comercial pe care l-am avut în istoria agenției. Îi mulțumim pentru ajutor și profesionalism."

Dalibor vasiljevic
CEO, Rainfall branding