John Carter

Avocatul tău în Timișoara

Ai nevoie de serviciile unui avocat?
Sunt Ioana Bivolaru, avocat în Baroul Timiș începând cu anul 2016.
Aria mea de expertiză profesională include : dreptul civil, dreptul societăților comerciale, dreptul administrativ și fiscal, dreptul informatic, dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal și altele.

Obține o programare :
NR. DE TELEFON : 0757 22 11 39
E-MAIL : avocat@ioanabivolaru.ro

I work with top industry clients

Practice Areas

Arii de practică

Dreptul societăților comerciale

Înmatriculare, modificare acte constitutive, consultanță, asistență și reprezentare juridică  în legătură cu activitatea societății comerciale, etc.

Află mai multe

Drept CIVIL/contractual

Litigii civile, redactare termeni și condiții pentru website-uri, politici de confidențialitate, de garanție a produselor, de retur, redactarea, negocierea și adaptarea  contractelor, etc.

Află mai multe

Drept administrativ ȘI FISCAL

Servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică în relația cu instituțiile/autoritățile publice ( primării, consilii locale/județene, prefecturi, direcții fiscale, case de asigurări sociale, ministere, etc).

Află mai multe

Dreptul asigurărilor

Consultanță privind situații izvorâte din încheierea contractelor de asigurări tip RCA, CASCO, asigurări privind pachete de servicii turistice, asigurări de viață.

Află mai multe

PROTECȚIA DATELOR

Consultanță juridică în materia drepturilor și obligațiilor reglementate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal (notă de informare, formulare de consimțământ, acorduri între operatori).

Află mai multe

Drept penal

Vătămări corporale din accidente, infracțiuni de conducere sub influența băuturilor alcoolice, fals informatic, utilizarea nelegală a conturilor de pe rețele sociale, etc.

Află mai multe

Drept civil

Consultanță, asistență și reprezentare juridică privind situația juridică izvorâtă dintr-un contract, producerea unui prejudiciu cum ar fi pierderea unei sume de bani sau un accident, etc.

Află mai multe

Drept contravențional

Asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor de judecată în procedura plângerii contravenționale; anularea sau înlocuirea sancțiunii contravenționale.

Află mai multe

Blockchain și
monede virtuale

Consultanță privind tratamentul fiscal al tranzacțiilor cu criptomonede, asistență și reprezentare juridică în relația cu băncile, procedura de autorizare a platformelor de  crypto exchange, etc.

Află mai multe
Despre mine

Sunt un avocat pasionat, pregătit pentru orice provocare

În prezent sunt peste 5 ani de când activez în domeniul avocaturii și am ales să militez pentru promovarea aspectelor mai puțin cunoscute publicului larg - prevenția și soluționarea amiabilă (fără intervenția instanței) a chestiunilor cu potențial litigios.

Ioana bivolaru
avocat

Obțineți o programare

Cabinetul de avocat este deschis publicului de luni pânp vineri, în intervalul 9-17:00. Pentru programări, ne puteți contacta la numărul de telefon 0757 221139, la adresa de e-mail : avocat@ioanabivolaru.ro sau prin completarea formularului disponibil pe website.

Case Results

Great past results for our clients

No items found.
TESTIMONIALE

Află ce părere au clienții

Cel mai bun mod de a măsura calitatea unui serviciu este feedback-ul clientului mulțumit.

Contact

"Colaborarea cu Ioana a fost una dintre cele mai plăcute și profesionale experiențe în ceea ce privește dreptul contractual. Ioana a studiat problema foarte temeinic, iar rezultatul final a fost cea mai bună versiune de contract comercial pe care l-am avut în istoria agenției. Îi mulțumim pentru ajutor și profesionalism."

Dalibor vasiljevic
CEO, Rainfall branding